Leta i den här bloggen

måndag 14 november 2011

Jag vill inte!

Tycker fortfarande att allt är emot mig! Blev ingen träning idag eftersom jag snorar som en liten gris och har fått jobbig hosta som jag verkligen inte vill ha. Jag vill gå i ide fram till maj.

Alltså jag tror inte att ni förstår hur sur jag är. Jag sitter här och stör mig på ALLT! Jag hatar typ allting och tycker att allt jag ska göra suger. Har verkligen ingen lust att diska en megastor disk eller dammsuga som alltid behövs i den här lägenheten. Jag vill inte gå upp kl 6.20 imorn, jag vill inte tvätta om 8 maskiner tvätt imorn eftersom vissa grannar har allvarliga jävla problem, jag vill inte fylla i tråkiga papper, jag vill inte sitta på ams.se och leta jobb som inte finns, jag vill inte bli arbetslös i vår, jag vill inte bo i en halvfärdig lägenhet, jag vill inte laga mat till mig själv och jag har absolut ingen lust att spendera hela min lediga fredag med att städa min gamla lägenhet flera veckor innan det egentligen behövs men eftersom det är ETT SÅNT JÄVLA TJAT om den hela tiden så vill jag bara bli klar med den, lämna in nycklarna och sen aldrig mer ha med den att göra.

Sen är jag grymt trött på vissa människor som tycker att man ska vara så jävla glad och positiv vad som än händer. Vissa dagar är skit och då kan man fan inte gå runt och låtsas att allt är bra.

Inga kommentarer: