Leta i den här bloggen

tisdag 9 oktober 2012

Home shopping

För att liva upp denna gråa dag en aning har jag ägnat min eftermiddag åt lite nätshopping. Denna gång gällde det inte kläder, skor eller min stora last i livet; skönhetsprodukter, utan inredning! Hittade så mycket fint på Ellos.se (av alla ställen, lite oväntat) att jag höll på att få storhetsvansinne och köpa typ allt. Men jag hejdade mig och höll mig till det jag faktiskt skulle köpa.

 
Ett överkast med tillhörande kuddar i min nya favoritfärg plommonlila.

Handtvål från Zara Home i doften Ginger lily

 
Handlotion från Zara Home i doften Ginger lily


Doftljus från Zara Home i doften Black Vanilla

Doftpinnar från Zara Home i doften Pure gardenia
 
 
 
Haha, märks det att jag är besatt av Zara Home? ÄLSKAR den butiken. När jag var i Spanien förra året fick jag och mamma bokstavligt talat släpas ut därifrån av våra respektive. Allt är så fint och mjukt och lent och allt luktar så gott. Om himlen finns är den Zara Home, typ.
 
Tänkte ha doftljuset i badrummet eftersom det kan behövas lite väldoft där inne då och då (hatar kattlåda) och doftpinnarna i hallen och "Rummet" (vad säger man i en etta?) så att man möts av en fräsch doft när man kommer in. Sen kompletterar jag med tvål och lotion så att jag kan bära med mig doften överallt.
 
Ja jag är lite besatt. Kommer inte att kunna ta in allergiker här hemma längre.
 
Köpte även en liten födelsedagspresent till min kära Mutti men den lägger jag ju inte ut här ;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev så inspirerad av dig så i em har jag också nätshoppat saker till hemmet, fast på jotex. :-) vad fint vi kommer få det!
Kos Lenny

Kaos-Lina sa...

Va kul :) Ja vi kommer att få det så fint så :) Kos