Leta i den här bloggen

måndag 20 februari 2012

Ups and downs

Har pms och världens värsta humörsvängningar, någon som känner igen sig?

Hur som helst, helgen har varit bra. Träffade mina fina kollegor i lördags och åt god mat och drack gott vin. Själv gick jag in lite väl mycket för det sistnämnda så jag mådde ju som jag förtjänade i söndags. Men det var kul i alla fall och det är det som är huvudsaken. Får hoppas att jag inte var alltför jobbig haha.

Halkade ju på hemvägen och slog upp ett äckligt sår på ena knät som nu är helt svullet och rött. Inte bra men det går förhoppningsvis över snart. Så smart av mig att inte ta taxi (som jag hade bestämt) utan GÅ hem, någon dryg km, i 12cm klackar i blixthalka. Verkligen intelligent Lina.

På eftermiddagen mådde jag i alla fall tillräckligt bra för att åka ut till min lilla älskling. Saknar honom ju så förbannat mycket när vi är ifrån varandra för länge. Vi fikade med Johan och Maria, sen blev det ett par omgångar Yatzy. Mysig kväll.

Idag har jag varit mindre mysig, har känt mig som en jävla piraya men vissa dagar är ju så. Tack gud för att du inte bara lade över barnafödslar, mens och mensvärk på oss kvinnor. Du gav oss även PMS, tack tack.

Sen är jag sååå frustrerad över vissa andra saker också. Inte minst på mig själv. Usch, är så himla trött på mig själv för tillfället. Någon mer som känner så ibland? Vill typ ändra om hela mig, både in-och utvändigt.

Nej, nu ska jag inte gnälla mer utan ta tag i all tvätt som ska tvättas. Spännande liv.

2 kommentarer:

Carolina sa...

Du är inte ensam. Brukar säga till Lars när han åker och jobbar i stockholm att det är mest synd om mig, för han får åka i från mig men jag får minsann dras med mig själv. Han och Calle brukar skratta bakom ryggen på mig när jag har PMS. Kram

Thea sa...

PMS måste ju vara ungefär samma som att ha en allvarlig psykiskt störning i ett par dagar, i varje fall om man ska göra en analys på mig! :P Ena stunden blir man vrålförbannad över typ en skitsak som att fjärrkontrollen inte funkar - skriker som en idiot och sliter sitt hår, nästa sekund växlar de och man tjuter en skvätt för man är så jävla dum i huvudet och inte kan nånting, hela livet är värdelöst och alla är dumma i huvudet.

Huuu vale, jag fattar inte att vi skulle få all jävla skit som går att få - vi får väl tacka vår givmilda herre, han förstod nog att män aldrig skulle överleva varken mensvärk, mens, graviditet eller barnafödande med tanke på att dom knappt tar sig igenom en vanlig förkylning :P Han är omtänksam den där Gud.