Leta i den här bloggen

lördag 18 februari 2012

Svar på Frågestunden!

Fick ju i alla fall 4 frågor denna gång, inte fy skam haha. Här kommer svaren:




Ok här kommer några frågor.

1. Hur mycket/vad tränar du?

2. Hur lång är du och vad väger du? Är du nöjd?

3. Äter du efter nån särskild diet? Verkar som att du försöker gå ner i vikt.

:)

Ok, Här kommer svar!

1. Just nu tränar jag knappt alls eftersom jag blir förkyld heeeela tiden. Men annars tränar jag på gym. Det blir mest crosstrainer och cykel men nu har jag börjat styrketräna med maskinerna på gymmet också. Sen går jag ut och går så fort det blir fint väder. Långpromenader gillar jag. Försöker få in tre träningspass i veckan men ibland blir det mer och ibland mindre.

2. Jag är 160 cm lång och pendlar hela tiden mellan 55 - 56 kg. Är väl hyfsat nöjd men skulle gärna tappa ett par kilo. Trivs bäst på 53-54 kg.

3. Nja, jag försöker äta lchf-inspirerat till vardags med massa grönsaker, bra protein och lite kolhydrater. Men sen slinker det ju ner en och annan fika också tyvärr, men jag har bättrat mig. På helgerna äter jag vad som helst. Skulle som sagt vilja gå ner ett par kilo. Till sommaren ska de vara borta :)


Hej!

Jag gillar verkligen din blogg, den är rolig att läsa:)

Min fråga är:

Vad jobbar du med nu?

Hej! Tack så mycket, kul att du gillar den. Jag jobbar halvtid på Systembolaget i Västervik. I alla fall till slutet av Mars, sen får vi se om jag får förlängt. Jag hoppas på det.


Har du några bra tips på budgetsmink?

Ja absolut! Maybelline har överlag bra produkter. Deras The Eraser foundation är superbra om man vill ha en flytande foundation. Sen älskar jag deras mascara, Define-a-lash, den vattenfasta är bäst. Ögonbrynspennor köper jag på H&M, deras egna märke funkar hur bra som helst. 

Sen har väl ingen av er missat att jag är helt förälskad i Tikeis mineralprodukter. Jag älskar deras foundation, veils och primer. Sen är ögonskuggorna toppen också. 

Läppglans köper jag oftast från Isadora, de är bra och finns i massa olika färger.


Kan du inte beskriva hur din dröm fest alternativt dröm date skulle se ut?

Vilken rolig fråga :). Min drömdate börjar med ett glas champagne hemma och sen går vi ut och äter middag någonstans och dricker lite goda drinkar. Efter middagen skulle vi ta en promenad i solnedgången (jag är lite klyschig, jag vet) och sen går vi hem och har lite "egen tid" haha. Självklart ingår rosor eller någon annan form av blomma också. Jag älskar blommor.

Min drömfest. Hmmmm. Svårt. En grej som skulle vara sjukt kul är att hyra en hel krog med uteservering och bjuda in alla man känner någon kväll på sommaren. Självklart skulle det vara fri bar också haha. Men om man ska vara lite mer realistisk skulle jag vilja dra ihop ett gäng roliga människor och åka iväg över en helg och festa i en annan, lite större stad. Helst utomlands med inrikes skulle gå bra det med. Självklart blir det efterfest på hotellet också :)


Inga kommentarer: