Leta i den här bloggen

måndag 14 mars 2011

Trött

Nu har jag kommit hem från gymmet, är rätt trött i benen framför allt. Det blev en sväng till Corner efteråt eftersom vi har varit så nyttiga i helgen, måste ju kompensera så att man inte blir för hälsosam haha. Åt min favorit Vegetarisk Hambab och mozzarellasticks istället för pommes, så sjukt gott. För alla er som är intresserade så kan jag meddela att dagens träning såg ut ungefär så här:

15 min crosstrainer + 5 min powerwalk (uppvärmning)

40 min styrka

15 min crosstrainer

10 min cykel

20 min powerwalk

Blev lite ändringar idag eftersom det var så mycket folk, speciellt på banden, men det va kul att lägga in lite cykel också.

Nu blir det PLUGG med stora feta bokstäver eftersom jag har mega-mycket att göra den här veckan. Har verkligen ingen motivation, detta kan vara den tråkigaste kursen på hela utbildningen. Sen blir det ju inte bättre av att jag fattar nada ibland och bara sitter och läser samma text 7 gånger utan att fatta. Det händer inte ofta kan jag säga, brukar annars ha rätt lätt för att läsa till mig saker men inte nu tydligen. Ge mig ett jobb istället säger jag bara.

På tal om jobb, är det någon som vet om nåt bra sommarjobb i Västervik som står ledigt och väntar på en sån som mig? Jag skulle verkligen vilja jobba en sommar till inom handeln, trivdes ju så bra när jag jobbade på Scorett och på Din Sko när jag hade praktik. Det känns som att både arbetsuppgifter och tider passade mig perfekt. Gillar ju skor och gillar att börja vid 10 på morgonen ännu mer hehe.

Långt inlägg det blev nu med lite sidospår och allt :)

//Lina

2 kommentarer:

faith sa...

Jesus dog för dig, Lina <3

Gud älskar dig. sök hans ansikte.

kram

Kaos-Lina sa...

Vet inte riktigt vad jag ska svara på det, Tack kanske? Hur som helst så är det trevligt med kommentarer, även från okända :)

Kram på dig med