Leta i den här bloggen

onsdag 14 november 2012

Good day!

Idag har varit en bra dag. Var sjukt trött när väckarklockan ringde vid 9.30 men det var bara att gå upp ändå. Mötte mamma på stan vid 11 och fikade sen gick vi ett litet varv på stan. Hittade inget och hade noll inspiration men det var trevligt ändå.




Åkte hem och bytte om till ridkläder och åkte ut till Gillie. Hon var så himla fin idag och gick supersnyggt fast vi bara red på travbanan. Det är en sandbana där några kör sina hästar där vi även får rida ibland. Superbra.  Ridturen var så himla mysig och hon var på riktigt gos-humör när vi kom tillbaka. Kul med en häst som gillar när man pysslar med den.

När jag kom hem tog jag en tur till ÖB och införskaffade lite förnödenheter, typ kattsand. Så spännande. Möttes av mina kära syskon när jag kom hem så jag och syster gick ner en sväng på stan och kollade lite. Fick med mig en klänning från HM, ett linne från Vero Moda och.... Hårfärg. Vad det blev får ni se sen ;)



Lagade middag åt mig och Anna, pastagratäng med 4 ostar och lite sallad och nu ska vi börja med våra hårprojekt. Det kan ta ett tag men blir förhoppningsvis bra.

Har ni haft en bra onsdag?

Inga kommentarer: