Leta i den här bloggen

fredag 2 november 2012

Ambivalent



Ja det är väl det mest passande ordet på denna människa. Jag har alltid haft svårt att bestämma mig och det verkar bara bli värre. Efter en intensiv dag på jobbet åkte jag iväg på lägenhetsvisning och tänkte att antingen så älskar jag den eller så vill jag verkligen inte ha den. Men så enkelt var det inte. Den var bra, men inte riktigt så bra som jag vill till det priset.

Dessutom ska det skrivas kontrakt imorgon så jag har ungefär 12 timmar på mig att bestämma om jag ska intresseanmäla eller inte. Det var många intresserade så jag kanske inte ens får den om jag vill. Usch, så svårt det ska vara. Sitter och väger för och nackdelar och blir bara mer och mer förvirrad.

Fördelar: Central, lagom stor, fräsch, man får ha husdjur och ingen psykogranne.

Nackdelar: Dyr, inte alls min stil på golv och tapeter (dessutom nyfixat så det lär man ju få dras med) och ligger väldigt nära Åhmans = ett jävla liv på helgerna.

Sen var det några småsaker som störde mig men också en hel del som jag verkligen gillade, takhöjden och fönstren var så sjukt fina. Jag vet verkligen inte!

Jag vill ju att det ska bli typ perfekt eftersom det har varit så mycket strul med mina bostäder innan. Saknar gamla lägenheten bortsett från att den verkligen låg mitt i stan, vill gärna vara lite i utkanten men max 10 min från centrum.

Sitter och velar mellan att ta den och sen bara lära mig leva med det som är mindre bra eller vänta tills "den rätta" dyker upp. Lägenheten alltså, inte nån man. Ska verkligen inte ha nån man nu.

Och där glider vi in på det kanske största problemet av dem alla. Att jag någonstans går och hoppas på något som aldrig kommer att hända. Vilket gör att jag tänker att jag väntar lite till. Helt meningslöst men så är det. Kan någon snälla ta den dumma biten av min hjärna och gräva ner den någonstans?

Fy fan vad svårt allt ska vara!!!!

Inga kommentarer: