Leta i den här bloggen

söndag 11 november 2012

Fullspäckat!

Alltså den här helgen! Det började redan på fredagen när jag hade planerat in både ridning, presentshopping, jobb och middag. Allt gick åt H-vete. Haha, nej inte direkt men det var så mycket som krånglade. Först fick bussen till Jenny (där hästen står) motorstopp på vägen, sen när jag kommer fram går det inte att fånga Gillie i hagen eftersom hon gick med fler hästar nu och var lite stressad, det tog 45 min att få tag i henne och då hann jag inte rida. Sånt som händer när man har att göra med djur. Sen hade telia strulat till det och stängt av mitt abonnemang vilket tog ett tag att reda ut. Var typ efterlyst innan jag fick igång allt igen.

Skulle mött upp Kent och köpt present till mamma vid ett men då fick han ett möte inbokat så jag fick slänga  mig på cykeln och åka ner till stan och försöka välja present på 10 min, vilket blev jätte bra i och för sig. Sedan iväg till jobbet för att upptäcka att mina jobbyxor var totalt täckta av vitt ludd eftersom jag fått med nåt i tvätten. Fick nysta ihop tejp runt händerna och försöka få bort skiten.

Jobbet gick bra men jag var så stressad och heeeelt lost i huvudet. Blev många konstiga situationer i kassan. Direkt efter jobbet gick jag upp till mamma och kent och intog ett efterlängtat glas vin och gjorde mig iordning för middag. Middagen var lyckad bortsett från slutet som kunde blivit bättre, men men. Sen var min mage inte riktigt med på noterna så jag kände mig inte helt ok.

Lördagen inleddes med jobb, vi var så sjukt effektiva på morgonen så allt flöt på så himla bra. Behövde en sån dag. Sen tog jag det rätt lugnt på kvällen, handlade, lagade mat, tvättade 3 maskiner och röjde upp lite i snuskköket. Sen blev jag väckt mitt i natten av en liten syster som ville ha sovplats. Så det blev en hel del snack mitt i natten haha. Men trevligt :)

Idag unnade jag mig sovmorgon till 10. Så jävla skönt! Gick upp och fixade lyxig frukost till oss med smoothies, mackor och te. Tog bussen ut till Gillie och hade det sååå mysigt. Bara borstade och pysslade med henne i en evighet innan vi red ut på en mysig tur. Allt drog ut lite på tiden så när vi kom tillbaka från turen upptäckte jag att det var jävligt kort om tid tills bussen gick igen. Fick springa genom hela Jenny fullt ridklädd. Måste sett rätt kul ut.

Hem, byta om, fixa till sig och sedan iväg för att fira fars dag. Vi hade jättetrevligt och åt god mat och satt och snackade ett bra tag. Sedan stressa iväg till Willys och köpa tårta till Mamma och Kent som båda fyller år den här helgen.

Åkte hem en stund och hann fräscha upp mitt hem lite, bara plockade undan, dammsög lägenheten och slängde sopor så att det är presentabelt. Hatar när det är stökigt!

Kl 18.00 skulle vi vara hemma hos mamma så jag och syster yster cyklade ut dit med presenter och tårta (5 km). Firade födelsedagsbarnen med fika och sedan var tanken att jag skulle cykla hem men mina ben var så slut att jag fick skjuts av Kent. Så snällt.

Skulle gått på bio med två kollegor men det fick ställas in för det fanns inte tid till. Tråkigt men det får bli en annan gång.

NU har jag landat på min favoritplats, soffan och tänker inte göra så mycket mer idag. Ta en dusch och vika in lite tvätt, sen är det jag som går och lägger mig tidigt med en bra bok och en påse godis och bara tar det lugnt.

Det har varit väldigt mycket krav på senaste tiden så ibland är det skönt att bara stänga av och vara ifred och göra som jag själv vill. Behöver verkligen egentid! På onsdag när jag är ledig har jag avsatt 4 timmar för att kunna åka ut till Gillie i lugn och ro utan att stressa med bussar och massa annat. Hatar att stressa när jag är därute för om jag fick välja skulle jag kunna såsa runt och pyssla med hästarna en hel dag haha. Tycker att det är så mysigt men det är alltid så mycket andra måsten som ska hinnas med. Sen blir det ju mörkt så tidigt och då är det ju inte optimalt att rida ute direkt.

Nu kom jag in på sidospår som vanligt haha.

Hur som helst har det varit fullt upp och massa tider att passa vilket inte är min grej (många som blir chockade nu eller?) så nu är jag väldigt slut i huvudet. Men samtidigt har det ju varit roligt och trevligt att hänga med familjen, synd att det blir så stressigt bara.

Imorgon är det en ny vecka som inleds med jobb 11.50 - 19.00 sen misstänker jag att det inte händer så mycket mer den dagen.

På tisdag är det dags för Breaking Dawn part 2. Längtar!

Inga kommentarer: