Leta i den här bloggen

torsdag 16 september 2010

Trött, tröttare, Lina!

Fy fan, har sovit ca 4 timmar i etapper inatt. Inte kul nånstans, det enda som var positivt med att vakna kl 4.05 var att jag var klarvaken när älsklingens klocka ringde imorse och då lyckades få tid till lite morgonmys ;). Är ju inte den morgonpiggaste av alla varelser annars.

Pluggade på bussen så att jag skulle kunna sova när jag kom hem men det gick ju sådär, blev väl kanske en halvtimme. Men nog om mina tråkiga sömnproblem, nu ska jag klä på mig och och sedan möta mamma för lite lunch. Det är ju vår tradition på torsdagar. Sen ska jag försöka hitta ett köksbord med stolar i nån secondhandbutik :).

Förövrigt har jag sjuk träningsvärk i mycket märkliga muskler idag efter ett litet klätter-pass igår. Trodde inte att det skulle kännas nåt alls eftersom jag inte orkade så länge men det gör det. Kul att komma igång lite med det igen, tack John (vår PT) för hjälp och lån av skor :)

Kom på en sak till haha, här är jackan jag köpte på Åhléns igår. Så himla fin och jätteskön. Perfekt nu när det börjar bli lite kallare.



//Lina

Inga kommentarer: