Leta i den här bloggen

fredag 14 januari 2011

Coffee!




Yes! idag kom äntligen espressomaskinen som jag beställde vid nyår. Så nu sitter jag här med en supergod latte och läser bloggar. Lugn och fin dag, har läst några kapitel i Elsas Värld, duschat, kollat facebook och tradera, Hem till gården of course, röjt lite i köket och ätit frukost.

Har än så länge inga planer för eftermiddagen/kvällen. Skulle vilja gå på bio men nu när jag kollade hade inte The Tourist som jag ville se kommit till Västervik. Hopplöst, alla andra nya filmer går ju så varför inte den?

Funderar på att göra en rejäl rensning i min garderob igen. När jag tvättade senast kände jag mest "vad är det här för nåt" för många av plaggen. Har så jävla svårt att slänga saker även om det är förlitet, har fläckar som inte går bort eller andra fel som gör att kläderna kommer att hamna längst in i garderoben och aldrig mer se dagens ljus. Synd att man inte är känd och kan tjäna pengar på sina gamla kläder typ "Kofta från hösten -07, komplett med vinfläckar från när jag festade med Lady GaGa i New york, endast 599 :-" eller "stövlar med utslitna klackar inköpta på modeveckan i Paris, 1000 :-". Haha.

Måste boka ny tid hos Showcase också eftersom mina naglar växer som ogräs just nu och ser lite miserabla ut när det blir en skarv mellan förstärkningen och nagelbandet. Inte snyggt.

Anyhow, nu blir det en liten uppröjning i mitt stökiga hem och sen lunch.

//Lina

Inga kommentarer: