Leta i den här bloggen

tisdag 19 juni 2012

Beauty

Hämtade ut mitt paket från Beautybay.com idag. Detta är vad som fanns i och nu ser jag fram emot att testa allt. Kan redan nu meddela att hårprodukterna luktar supergott och concealern känns väldigt täckande vilket jag gillar sjukt mycket. Någon som testat någon av grejerna och vet om de är så bra som de verkar?




Amika Balancing schampoo

Ett krämigt, skonsamt och balanserande schampo som milt rengör och återfuktar ditt hår samtidigt som det tillför fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen. Innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn (Obliphica) som gör håret mjukt, lätthanterligt och ger volym. Formulan är även berikad med marockansk arganolja. Amika Balancing Shampoo har naturligt färgbevarande egenskaper.

  • För daglig användning.
  • Fri från parabener, konstgjorda färger & animaliska ämnen.


Amika Hydrate conditioner

En återfuktande conditioner som reder ut och återuppbygger skadat hår. Innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn och arganolja. Har naturligt färgbevarande egenskaper. • Utredande, återfuktande och volymgivande. • Tillför fettsyror, proteiner, antioxidanter och andra näringsämnen till håret. • Gör håret mjukt, lätthanterligt och har färgbevarande egenskaper.



Too faced absolutely flawless concealer, 

Förvisar mindre skönhetsdefekter och raderar envisa mörka ringar medan du anpassar din täckning från skir till full med denna peptid- och vitaminrika, lyxiga formula. Jag har den ljusaste nyansen "vanilla".



Inga kommentarer: