Leta i den här bloggen

söndag 25 mars 2012

Våffeldagen

Hej alla glada! Har ni ätit massa våfflor idag? Det har jag, eller i alla fall 1, med grädde och drottningsylt som är den godaste sylten! Älsklingens släkt kom och firade hans födelsedag och hade med sig ca 1 miljon våfflor som vi mumsade i oss. Mycket trevligt. Efter allt fika blev det en promenad ut på udden där det var sååå fint med vatten på båda sidor och massa blommor som började slå ut. Riktig kvalitetstid. Dagen avslutades med en fika hos Peter och Therese där även Johanna och Robin dök upp med barn och hund. Trevligt att catcha up lite.

Lördagen blev förövrigt årets första grillkväll med stort G. Vi åkte hem till Johan och Maria + Jenny där det skulle eldas ris och grenar. När grenarna började ta slut tyckte vissa att det var dags att börja fälla träd (både i trädgården och i skogen) samt rensa ur en källare. Tillslut brann både körsbärsträd och gamla möbler och brasan förvandlades till ett bål. Det enda som inte brann var pelletsen som någon slängde på haha. Mysig kväll med härligt folk, god mat och gott vin.

Nu är jag redo för en ny vecka och nya tag. Behövde åka iväg och bara vara ett tag för att orka komma igen, så nu säger jag bara: Bring on the elände, jag är redo!

Är förstås redo för bra saker också så vi kan ju hoppas att det blir en bra vecka :)


Inga kommentarer: