Leta i den här bloggen

torsdag 21 april 2011

Sunnyside up!

Inte för att jag har den blekaste aning om ifall det är varmt eller kallt ute men solen skiner och när jag har betalat klart mina räkningar är det jag som drar ut på en promenad. Har faktiskt sovit riktigt bra som omväxling och jävlar vilken skillnad det är att gå upp då.

Drömde btw sjukaste drömmen inatt. Jag skulle föda barn (bara det är sjukt) och eftersom Danne var i Himalaya och klättrade fick Johanna och Robin följa med och vara mitt stöd haha. Dessutom var massa vägar avstängda för att Harry Potter var i stan. Varför drömmer man sånt? Helt stört.

En annan sak: Den 25:e Mars beställde jag ett läppglans från Style by Tyra och har fortfarande inte fått det! Det är betalat och jag har mailat deras kundtjänst och frågat varför det tar sån tid men inte fått nåt svar. Är det nån som vet om det brukar ta lång tid? Börjar bli lite irriterad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, drömt om Harry Potter igen?? ;) Synd att det inte var på riktigt dock.. Eller föda-barn-grejen kan vi ju skippa om du vill men Harry får gärna komma hit :) hehe. Allt bra annars? Pepp på en promenad nån dag?
Kram
Lenny

Kaos-Lina sa...

Hahaha, jag han är en återkommande favotit :P. Är väldigt pepp på en promenad, vi får höras nån dag :)

Puss