Leta i den här bloggen

tisdag 8 februari 2011

Dag 12 - Mina drömmar

Oj oj oj, här skulle jag kunna skriva ett blogginlägg som tar tre timmar att läsa igenom. Men det ska jag inte för det har jag inte tid med.

Jag har massor av drömmar. För det första så vill jag bli klar med min utbildning, sen vill jag börja jobba med journalistik av nåt slag, helst skulle jag vilja frilansa. En annan dröm jag har är att jobba som skönhetsredaktör på en tjejtidning typ Solo, skulle nog passa mig perfekt att skriva om smink hela dagarna haha. På tal om det så vill jag utbilda mig till make up artist också.

Annars drömmer jag väl mest om att bli snuskigt rik så att jag kan köpa ett enormt hus, helst nån typ av herrgård, och leva ett lyxigt liv haha. Nej med seriöst, det vore faktiskt drömmen.

Sen vill jag såklart resa massor och uppleva olika länder och kulturer. Skulle vilja bo ett tag i USA och resa runt på nya Zeeland.

Ibland drömmer jag om ett underbart bröllopp också men det lär inte bli av, i alla fall inte med Daniel eftersom han har bestämt sig för att aldrig gifta sig. I och för sig vet jag inte om jag bryr mig så mycket om att VARA gift, jag vill mest bara ha brölloppet haha.

Jag drömmer om ett liv utan ekonomiska hinder, ett jobb jag trivs med och fina människor omkring mig. Så enkelt är det :)

//Lina

Inga kommentarer: