Leta i den här bloggen

torsdag 29 januari 2009

What a night

Godkväll! Jodå, jag kom upp imorse, så jobbigt va det inte faktiskt. Jag tror att jag börjar få tillbaka mitt alkoholsinne haha. Har ju varit som en gammal kärring hela vintern och knappt kunnat dricka nåt alls utan att må skit dagen efter. Skönt att det börjar ordna upp sig. :P

Ikväll har jag varit på bodypump med Anna för första gången i mitt liv och jag säger bara: Helvete så jobbigt. Men det va kul när jag väl lärde mig hantera vikterna och allt.

Nu ska jag packa ner lite grejer för imorn bär det av till V-vik. Sedan Linköping på söndag och direkt tillbaka hit på kvällen. Vilket jet-set liv haha.

Konstigt nog är jag inte så trött med tanke på att jag bara sovit ca 5 timmar. Och det va inte ens mitt fel. En före detta psyko-granne kom och hälsade på igårkväll och förde ett jävla liv. Jag kan inte med ord beskriva hur trött jag är på den här personen. Fatta att han till och med klättrade upp på brandstegen och slog på rutan och ville bli insläppt. Så jävla störd. Sluta förfölja oss och sluta banka på våra dörrar mitt i natten säger jag bara. Det finns gränser för hur man beter sig och du har gått över den för länge sen.

Så nu får du en liten varning Thomas: Om du så mycket som sätter en fot på våran våning igen så kommer jag att pierca dig genom pungen!

Så nu vet ni alla det.

Godnatt!!

//Lina

2 kommentarer:

mimmi sa...

STOCK I RÖVEN

Kaos-Lina sa...

Ja verkligen! Precis vad han borde ha och precis vad han kommer att få om han väcker mig en gång till!!!