Leta i den här bloggen

söndag 28 februari 2010

Makeup del 2!

Här kommer resten!

5.Bronzers

1. Collection 2000 Mosaic Glow Mitt senaste fynd på Domus i Oskarsham :). För bara 50:- får man ett snyggt bronzepuder som ger lagom färg och lagom skimmer. Superbra.
2. L'Oreal mineral bronzepearls Bronzepuder i pärlform. ganska svåranvänd produkt eftersom pärlorna åker runt i burken och det är svårt att få rätt mängd på borsten Men annars funkar det bra och är snyggt till vardags när man inte vill skimra för mycket utan bara få en lite varmare hudton.

6. Highlighters

1. H&M shimmer powder i färgen Gold. Ger ett snyggt och diskret gyllene skimmer. Passar bra som ögonskugga också. Bra budget produkt som funkar till det mesta och räcker länge. Pris 39.50. 2. Isadora Mineral bodyglow Supersnyggt skimmer som kan användas över hela kroppen och i ansiktet, även som ögonskugga. Ser ljusrosa ut i burken men det syns inte på huden om man inte tar masor. Blir inte jätteglittrigt utan mer "Glowigt". Skitsnyggt när man är brun.

7. Ögonskuggor

1. H&M shimmer eyeshadow i färgen pearl shimmer. Den här är både billig och snygg. Bra basögonskugga som blir cremefärgat skimmrig. Jättefin till vardags ensam eller till fest tillsammans med mörkare färger. 2. Isadora Mineral eyeshadow. Diskret rosa skugga som man får ta ganska mycket av om den ska synas. snygg att blanda med den förra för mer skimmer och ljusare färg. 3. Maybelline eyeshadow. Den här är väldigt diskret, syns knappt alls faktiskt. Lite synd eftersom färgen är jättesöt. 4. H&M eyeshadow i färgen Dark Temptation. Jättebra skugga, den ljusa funkar till allt, främförallt en snygg vardagsmakeup och den mörka går att använda som lätt eyeliner med en smal pensel eller till en sotig kvällsmakeup. Gillar att H&Ms skuggor är billiga men jättebra. 5.Love at first sight Kom precis på att den här är jättegammal och inte finns att köpa längre, det är nog H&Ms egna märke som bytt namn tror jag. Iaf, en diskret ljusblå skugga som inte blir för blå. 6.H&M eyeshadow Limefärgad skimrande skugga som är snygg och inte för grön utan mer skimrande. Snyggats på sommaren när man har lite mer färg.

8. Mascara, eyliners etc.

1. L'Oreal Lash Renewal Serum Detta serum ska få ögonfransarna att växa snabbare och bli tjockare och längre. Vet inte hur bra det funkar faktiskt för jag tror att man måste använda det lite mer regelbundet för att märka skillnad. Mina fransar ser ut som innan. 2. Nivea Stay On Eyepencil Kajalpenna som ma skruvar upp och som ska sitta extra bra men jag tycker att den är som nästan alla andra. Helt ok men lite jobbigt om man vill ha en tunn linje eftersom spetsen är så tjock. Tycker bättre om vanliga pennor. 3. H&M Eyebrowliner Ytterligare en budgetprodukt från H&M som är jättebra. Det sitter bra är lätt att jobba med och färgen Light Brown är snygg om man inte vill ha för mycket färg. 4. Max Factor Masterpiece Eyeliner. Eyelier med spets som är som typ en tuschpenna, lätt att använda och ger lagom tjocka linjer. Enda nackdelen är att den är lite tunn så ibland att man får dra flera gånger för att det ska täcka. 5. Max Factor MasterpieceMax Mascara med gummiborste. Superbra tycker jag eftersom mina ögonfrasar klibbar ihop så lätt annars. Verkligen en prisvärd och lättanvänd mascara. 6. MaxFactor Falsh Lash Effekt Samma ska med den här, märker ingen större skillnad mellan dessa två förutom att den här borsten är större så den andra är lite lättare att komma åt överallt med.

9. Läppglans/Läppbalsam

1.Maybelline Watershine Elixir Ett snyggt lagom klibbigt glans med väldigt fin och diskret färg och lite lagom skimmer. Torkar tyvärr in ganska fort så man får bättra på det rätt ofta. Dessutom har det en lite suspekt egenskap när det är kallt eller regnit ute. Då liksom delar det sig så att man får en vit hinna på läpparna. Inte snyggt. 2. Sally Hansen Lip Inflation Ett läppglans som ska ge större läppar. Sticker lite grann på läpparna men det är bara i början. Tycker att läpparna blir lite fylligare faktiskt dessutom sitter det länge och ger snygg glans. 3. Angel Spa Lipbalm Luktar clementin, supergott. Mjukgörade och bra läppbalsam med naturliga ingredienser vilket känns bra. Jätteskönt att sova med. 4. Isadora Express Star Gloss I mini format vilket jag gillar eftersom det inte hinner bli gammalt och äckligt. Det här är för glittrigt för att använda på vardagarna känner jag men på fest ät det snyggt. Bra storlek och konsistens och det sitter länge. 5. Rosebud Strawberry lipbalm. Läppbalsam med jordgubbsdoft. Ger lite glans, lite färg och luktar gott. Men det känns lite som att läpparna torkar ut efter ett tag. Det kan bero på att det är så kallt ute nu, vet inte riktigt. Ett plus är att det inte kletar så man kan pussas utan att det blir en massa gnäll ;). 6. Björk & Berries Caring Lipgloss Wild Strawberry. Det här är ett kanongloss, det ger fin glans, lite färg och luktar och smakar smultron. det har lång hållbarhet och käns verkligen vårdande. Läpparna blir supermjuka. Dessutom är tuben snygg :). 7. Rimmel Sweet Jelly. Ett helt ok läppglans som inte klibbar, ger lite skimmer och luktar gott. Lite för diskret till fest men bra till vardags. Torkar tyvärr in väldigt fort.

10. Läppstift/penna

1. Isadora moisture rich lipstic i färgen Chelsea Red. En röd färg som går lite åt det lila-blå hållet. Det är snyggt med röda läppar tycker jag men lite svårburet. Snyggast på mörkare personer tror jag. Men det här läppstiftet är krämigt och lätt att använda. 2. H&M Lipstick i färgen Barely There. Snygg färg till mörkare ögonsminknig däremot blir det lätt kakigt om man tar för mycket. 3. Maybelline Moisture extreme Passar perfekt till det röda läpptiftet, gör att det sitter på plats längre och gör konturen snyggare.

//Lina

Inga kommentarer: