Leta i den här bloggen

fredag 19 februari 2010

Hello Hello!

Sitter hemma hos älsklingen och försöker få lite plugg undanstökat medan han skottar snö så att man kan komma fram till huset. Passade på att göra iordning mig och locka håret när han är borta också så att jag slipper stress-fixa allt senare. Kl 17 kommer visst de första gästerna och ikväll blir det fest. Det ska bli skitkul att träffa alla en sista gång innan Daniel lämnar Sverige på söndag. Tomt kommer det att bli utan min lilla älskling men det blir säkert jättebra i Norge.

Gårdagen var en mardröm utan dess like. Kl 14.28 åkte jag från Matilda och kl 22.05 var jag framme i Gamleby där Daniel hämtade mig. Däremellan hann jag åka buss i två timmar genom hela småland, vänta i 1 timma och 40 min i Oskarshamn, 1 timme och 30 min i Västervik och en hel del dramatik på olika bussar. Tack KLT för att ni uppdaterar era reselistor, hade jag vetat om detta innan jag satte mig på bussen hade jag aldrig gjort det.

Men! I Oskarshamn gjorde jag en fantastisk upptäckt i deras "Galleria", nämligen Domus. En affär som försvann från Västervik för ca 15 år sedan så då kan ni ju tänka er hur uråldrig den kändes. Men nu visade det sig att detta Domus hade en gigantisk sminkavdelning med sällan skådade rea-priser. Det var helt otroligt. Jag fyndade en läppenna, ett silverfärgat paljett diadem och ett helt perfekt bronze-puder för 115 kr. Dessutom hade denna fantastiska butik även skor så jag hittade ett par svarta mocka-stövletter för 124 kr. Oerhört nice! Om ni någon gång har vägarna förbi O-hamn så titta in där. Det är värt det.

Näe, nu ska jag gå och se om älsklingen behöver hjälp med nåt inför ikväll. Typ korka upp vinet eller nåt :P

//Lina

4 kommentarer:

Lenny Penny sa...

ooh, Domus, NOSTALGI! :)
Ha så kul ikväll :)
SJälv sitter man här med näsan i böckerna och panikpluggar. :/
Kram

Anonym sa...

poor lenny penny:(
/C

Johanna sa...

Tack för i fredags det var skiiit kUL

Kaos-Lina sa...

Lenny - Ja visst är det nostalgi! Helt underbar butik! Hoppas plugganet gick bra :)

Johanna - Tack detsamma! Kul att ni kom! :)