Leta i den här bloggen

onsdag 2 januari 2013

Long time no see


Men hej på er! Har ni haft en bra jul och nyårsafton? Det kan jag lova att jag har. Julafton spenderades hemma hos mamma med henne, Kent och mina syskon. Mycket mysigt och massa god mat och riktigt bra julklappar. Precis som det ska vara. På juldagen var vi hemma hos pappa och fick ännu mer mat och ännu mer julklappar. Är väldigt nöjd med årets skörd haha.

På juldagskvällen hade jag en liten förfest hos mig med bästa Cajsa och Maja. Det blev en hel del vin och massa skratt. Sedan drog vi ner till stan och drack drinkar på Guldkant och sedan shots på Briggen. Hade en riktigt bra kväll och träffade massa roligt folk. Eftersom jag är som jag är blev det även efterfest hos mig med ännu mer vin och whiskey (jag hade ju ont i halsen haha). Mådde inte liiiite dåligt när jag vaknade dagen efter inklämd mellan två människor haha. Lägenheten såg ut som Bagdad och folk sov överallt. Men det ordnade upp sig och på kvällen lyckades jag till och med fixa till mig och ta mig ner till stan (ok, blev hämtad) för bio. Vi såg "mammas pojkar" som var helt ok.

I mellandagarna jobbade jag arslet av mig och mådde skit hela veckan. Det var som jordens längsta baksmälla. Hade huvudvärk, mådde illa och var helt yr och konstig. Tror att det var en kombination av för lite sömn och mat och för mycket stress, kaffe och jobb.

Nyårsafton firade jag i Linköping i kollektivet. Inget blev som det skulle men väldigt bra ändå. Först missade jag tåget eftersom jag hade glömt mobilen hemma, sen stannade tåg nr 2 utanför Åtvidaberg med ett "okänt fel" och jag trodde att jag skulle få fira tolvslaget mitt i skogen med jordens jobbigaste människor. Men det ordnade sig och jag kom fram till slut. Fick massa god mat och träffade folk jag inte sett på länge. Tanken var sedan att vi skulle ta en taxi in till en fest i stan och fira tolvslaget där men någon begåvad människa hade missuppfattat vår bokning så taxin kom vid ca 00.30. Så vi skålade in det nya året på en parkering i Lambohov haha. Men det blir ju vad man gör det till och vi hade faktiskt kul. 

Sedan kom vi ju inte in på festen vi skulle på för att det var så sjukt mycket folk så vi bestämde oss för att gå ut istället. Hamnade på Platens där det blev massa drinkar, dans och shots. Höll mig ifrån fisherman i alla fall. Känner att vi måste ha en paus efter juldagen haha.

Sedan höll vi ju på att inte komma hem heller. Efter att ha misslyckats med att få tag i mat kl 02.30 försökte vi hitta en taxi för 8 pers men det var ju omöjligt så vi fick dela upp oss. Generös som jag är stannade jag kvar i stan med Björn och Daniel när första taxin åkt och försökte få tag i en ny vilket var Heeeelt omöjligt. Kände mig som en prostituerad när jag försökte vinka in bil efter bil haha. Det slutade med svarttaxi kl 03.15 med världens mysigaste chaufför. Så himla trevlig.

När vi kom hem blev det nattmat och lite mera vin innan jag stupade i säng efter att ha varit vaken ett dygn i sträck. 

Tack alla som varit med och gjort dessa helger så bra! Ni är så fina och jag är glad över att ha er i mitt liv!

Bildbomb:






















Inga kommentarer: