Leta i den här bloggen

tisdag 1 januari 2013

2012 - en liten resumé

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?- Fick ett fast jobb som jag trivs väldigt bra med.

Höll du några av dina nyårslöften?- Jag hade ju inga löften utan mål och de tycker jag att jag klarade av bra. 

Vilka länder besökte du? - Inte ett enda, lite av en skandal faktiskt. Men det ska det bli ändring på i år.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Trygghet. Men det får jag ju nu i och med jobbet, känns bra. Fler resor, tänker mig en solsemester samt några storstadstrippar inom Sverige. Saknade ridningen under större delen av året men det har jag ju tagit tag i.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 21 augusti. Vidrigaste dagen i mitt liv.

Vad är det bästa som hänt dig år 2012? - Jobbet och att jag började rida igen, gud vad jag tjatar om det känner jag nu men jag kan säga er att utan jobbet och Gillie hade den här hösten blivit väldigt svår att klara av.

Största misstaget? - Att ta saker och ting för givna. Att jag inte tog tillvara på människor i min närhet när de fortfarande fanns där.

Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja några små förkylningar och lite annat. Inget allvarligt som tur är.

Bästa köpet? - Leon. Men om man ska vara materiell, Iphonen och mina Jeffery Campbell skor.

Vad spenderade du mest pengar på?- Om man bortser från hyra och mat så var det nog på skor och skönhetsprodukter. 

Vilken var din favorittrend? - 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? - Demi Lovato - Skyscraper, Swedish House Mafia - Greyhound och Lana Del Rey - Born to Die.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Har ju varit kontrasternas år, i våras och höstas var jag nog ledsnare än någonsin. Tror att jag nådde botten i slutet på augusti men sedan dess har det gått uppåt. Mot slutet var jag väldigt nöjd med livet och jag vet att jag till och med kände att jag var riktigt lycklig ett par gånger under vintern. 

Har du förändrats mycket? - Herregud ja. Från att må så fruktansvärt pissigt att jag inte ville vara med längre till att ta tag i mitt liv och vända det till något positivt. Jag har släppt så jävla många krav på mig själv och på mitt liv och insett att jag inte kan styra min omgivning. Jag känner mig mer vuxen än innan och viktigast av allt: Jag har lärt mig att jag klarar allt. Jag överlever vad som helst.

Blivit äldre? - Japp, det med.

Vilket plagg använde du mest? - Arbetskläderna haha. Men annars var det nog mina blusar/skjortor. 

Favoritprogram på tv? - Greys Anatomy, Game of Thrones och Desperate Housewives.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?- Nej, det gör jag faktiskt inte. Sedan finns det väl en del personer som jag inte uppskattar lika mycket som innan.

Bästa boken du läste i år? - Game of thrones böckerna. Läs dem!

Något du önskade dig och fick? - Fast jobb, mer pengar, en häst att rida och en hel del smågrejer.

Något du önskade dig men inte fick? -  Ett fungerande förhållande. 

Årets bästa film? - Breaking Dawn pt 2

Ett uttryck du missbrukat 2012: - "Vad är det för fel på folk?"

Något som du irriterat dig på under året?- Hahahaha, JA! Jag irriterar mig dagligen. Mest på människor som tror att de är bättre än andra samt puckon som är allmänt störiga.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?- Hade en härlig trivseldag med mina kollegor i simhallen och på kvällen åt vi middag på Smugglaren. Resten av kvällen pratar vi inte om haha.


De bästa nya människorna du träffade under 2012? - Träffade inte jättemånga nya men lärde känna en del bättre vilket jag är väldigt glad över, har sååå många fina människor omkring mig och är väldigt tacksam över det. Malin som äger Gillie är definitivt än av de bästa som jag träffade i år som jag aldrig träffat innan. 

Favoritmånad? - November tror jag. Då vände det på riktigt. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Eh, ja. Till exempel hade jag ju klarat mig bra utan att min pappa drabbats av en dödlig sjukdom och att bli lämnad men nu klarade jag ju mig igenom det också. Det kommer någonting bra ur nästan alla situationer. 

På det hela taget kan jag sammanfatta år 2012 som året som inte blev som jag hade tänkt men slutade bra ändå

Inga kommentarer: