Leta i den här bloggen

måndag 20 augusti 2012

Svar på frågestunden!

Inte jättemånga frågor denna gång heller men kul med några stycken i alla fall. 


 Anonym sa...
Kul! Här kommer mina frågor.

1. Hur går träningen?

2. Varför bor inte du och din pojkvän ihop? Har ni planer på det?

3. Vad gör du om 5 år om du får välja?

Kram

Svar:  1. Det går sådär, har haft ett uppehåll över sommaren men nu ska jag igång igen. Börjar med 3 träningspass denna vecka. Eftersom jag har ett väldigt fysiskt jobb så har jag ändå hållit mig i hyfsad form och inte förfallit helt.
2. Vi bor inte ihop eftersom jag jobbar i stan och hans jobb är ute på landet. Vi har inga planer på att flytta ihop tyvärr.
3. Om 5 år ska jag fylla 29 och då hoppas jag att jag har hunnit med en del. Om jag får välja helt själv så bor jag i ett stort fint hus i utkanten av staden med min man och två barn. Helst en kille och en tjej. Vi ska ha två katter och eventuellt en hund, gärna en varghund eller en fransk bulldog. Jag skulle även ha en häst.
Jag jobbar på en fast arbetsplats 2-3 dagar i veckan och resterande tid frilansar jag som skribent för olika tidningar samt som make up artist. Jag har alltid drömt om att kunna bestämma över mina egna tider men ändå ha ett fast jobb att gå till ett par dagar i veckan för att få rutiner och det sociala.
Jag har hunnit ta min examen i medie- och kommunikationsvetenskap och även en utbildning som make-up specialist. Självklart har jag körkort. 
Vi reser utomlands minst en gång varje år så jag har hunnit se en stor del av världen. Kort sagt, om jag får välja har jag det perfekta livet om 5 år haha.

Anonym Therese sa...
Kul med frågestund! Jag undrar hur du får till håret så snyggt? Har du några mer produkter än schampot och balsamet du visa för ett tag sen? Kul med resencioner när du bloggar :)
Svar: Tack! Jag har i arganolja från Proffs, den finns på HM och är superbillig och bra. Sedan använder jag Tangel Teezer borsten som inte sliter på håret. Fönar håret efter nästan varje tvätt och plattar det. Om jag inte vill ha helt rakt brukar jag böja ut topparna med plattången. Bara drar tången genom håret och viker den utåt längst ner. Kul att du gillar recensionerna, fler är på gång :)










Anonym Annie sa...
Kan du visa bilder på hur du bor? Hur många Jeffrey Campbell-skor har du och vilka vill du ha?
Svar: Ja absolut, ska bara köpa ny usb-sladd till kameran så blir det "hemma hos" inlägg. Jag har ett par svarta och väntar på att få hem ett par "crotchet" alltså de virkade. Jag skulle hemskt gärna vilja ha Spike och de knallrosa också sen är jag nog nöjd. Älskar Jeffery Campbell, så snygga och såå sköna.


Anonym Anonym sa...
Bästa tv serien?

Trivdes du bäst i mörkt eller ljust hår?

Drömresmål?

Du vinner 10 miljoner, vad gör du?

Kraam

Svar: Greys Anatomy och Game of Thrones! 
Jag trivs bäst i ljust men gillade riktigt mörkt också. Funderar på att testa ombre för att få det bästa av båda delarna. Får se om jag vågar.
Drömresmål har jag ganska många men Los Angeles och New York ligger nog högst upp på listan. Sen vill jag se Paris och gärna mer av Frankrike, Rom, Hela Storbritannien och Nya Zeeland också.  
Oj, jag skulle ta körkort och köpa mig en nice bil. Resa (se ovan), köpa ett stort härligt hus (Linnéa, du vet vilket) och inreda det precis som jag vill ha det. Skulle även köpa en liten lägenhet i Spanien. Sen skulle jag betala av mina studieskulder och utbilda mig till Make-up specialist i Malmö. Skaffa häst såklart.
Min familj skulle få lite och Daniel skulle självklart få en del. Sen skulle jag nog skänka en del och spara mycket. Skulle passa på att fettsuga låren också haha.






Inga kommentarer: