Leta i den här bloggen

söndag 8 juli 2012

Söndagsångest? Nej då!

Inte denna Söndag. Ok, lite ångest för att min man har åkt hem till skogen har jag men annars är det bara bra. Sitter och planerar nästa vecka och den kommer (förhoppningsvis) att bli grym! Imorgon är jag ledig och ska gå och klippa mig. Som jag längtat! Tänker göra mig av med mina slitna toppar och utväxten ska bli fin igen. På kvällen ska jag på allsång i stadsparken med Ida och Eveline, kan i och för sig inte sjunga men det ska bli kul att va med ändå.

Tisdagen innebär jobb 7-10 vilket är lyx. Sedan ska jag på en annan typ av "jobb", ska sälja mina tjänster lite haha. TRÄNA ska jag också göra efter mitt två veckors uppehåll. Har ju bara gått promenader men nu är det dags igen.

Onsdag är veckans längsta jobbdag 8.30 - 19, sen ska jag träffa Cajsa och Anders på kvällen. Ska bli kul :)

Torsdag jobbar jag 7-14.15 och sen ska jag till gymmet. På kvällen blir det eventuellt att gå in på Visfestivalen, har inte riktigt bestämt än. Annars blir det en lugn kväll.

Fredag och Lördag är jag ledig och då blir det utgång båda kvällarna. Är så peppad på att bara umgås med mina fina vänner och vara ledig.

Kommer antagligen inte att köra nån uppstyrd förfest hos mig som jag snackat om innan. Orkar inte städa och fixa och så har jag ju lite speciella grannar. Men vi får se som sagt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite i min fantastiska bok!

Godnatt!

Inga kommentarer: