Leta i den här bloggen

torsdag 26 juli 2012

Shopping!

Idag piggade jag upp mig själv med lite shopping tillsammans med bästa shoppingsällskapet: Min syster. Införskaffade tre superfina vardagstoppar på Vero Moda, är dock lite osäker på storleken på två av dem så kanske byter dem imorgon, ett par shorts och lite nödvändiga beautygrejer som mascara, hårolja, ögonfransböjare, ansiktskräm och en ny fräsch parfym.

Parfymen jag valde var lite otippad eftersom jag alltid gillat Cleans dofter på andra men inte på mig själv. Men efter att ha luktat på "Warm cotton" idag så var jag fast. Den luktar verkligen rent! Köpte en liten flaska för 169:-, toppen för då tröttnar man inte. Mascaran blev en ny-gammal favorit, nämligen Illegal Lenght från maybelline. Hade tänkt köpa en från Too Faced men tyckte att den var lite i dyraste laget.

Nu sitter jag och njuter av mina inköp som jag radat upp på sängen, älskar att se helt nya grejer på en nybäddad säng. Är helt normal haha.










Imorgon har jag sovmorgon och det ska bli sjukt skönt. På kvällen ska jag och älsklingen fira vår 4-årsdag. Ska bli så himla mysigt!

Inga kommentarer: