Leta i den här bloggen

måndag 14 september 2015

Måndag!

God morgon!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Det har jag. I fredags gick jag direkt från jobbet till Guldkant där jag mötte upp Cajsa och Linnea för att äta musslor och umgås. Hade en supertrevlig kväll med väldigt många skratt och riktigt god mat. Så glad att vi fick till den här kvällen trots våra fullspäckade scheman.





Lördagen inleddes med jobb 8-15.30 sen blev jag hämtad av R, åkte hem och slappade i soffan i ett par timmar innan det var dags att göra sig i ordning och åka in till stan för helgens andra middag på Guldkant. Den här gången åt jag en Kungsflundra med skogssvampssås som var en av de bästa fiskrätter jag någonsin ätit. Helt fantastisk.





Helt fantastisk är även min andra hälft som hade fixat jättefina rosor till vårt bord. Hur gulligt? Tog givetvis med dem hem efteråt. Nu har de tråkigt nog börjat sloka men jag ska snitta om dem och fixa lite så hoppas vi att de piggnar till.



Söndagen var en helt perfekt lugn dag. Vi tog sovmorgon, åt långfrukost i soffan, tog en promenad in till stan och hämtade bilen, åkte och handlade och gjorde ett par ärenden och sedan landade vi i soffan igen. Vi började se House of Cards och fastnade direkt. Riktigt bra serie. Så himla skönt att ha en dag när man inte gör något särskilt utan bara tar det lugnt och har tid för varandra.

Nu känner jag mig redo för en ny vecka med allt vad det innebär. Jobbar bara 4 dagar vilket är väldigt skönt. Bortsett från det har jag en kräftskiva (eventuellt två) att gå på samt ett litet renoveringsprojekt att ta tag i. Det ska bli kul!

Inga kommentarer: