Leta i den här bloggen

onsdag 3 juli 2013

Relax!

Idag släppte mycket av min stress. Märkligt att det ska ta så lång tid att varva ner. Men härligt att jag har 11 dagar kvar av ledighet.

Har inte gjort något särskilt spännande idag bortsett från att ge mig ut på årets andra löprunda. Inget att skryta med, jag varvade joggning med powerwalk i 5 km. Men att jag överhuvudtaget springer är inte vanligt. Men jag gillade det och tänkte köra lite mer intensivt nu. Har gått med i en juliutmaning som går ut på att jag ska utföra 7 mil valfri cardio, 700 situps och 700 squats. Har än så länge fått till 1,7 mil och 50 var av situps och squats. På kvällen gick jag dessutom 6 km med Malin så idag har jag gjort mitt :).

Mitt projekt över semestern är ju att må bra och det känns som att jag har kommit en bra bit på vägen.  Jag rör mig rätt mycket, äter bra, unnar mig en del gott också och jag har börjat släppa en del stress. Dessutom har jag under min ledighet på 13 dagar bara druckit alkohol vid två tillfällen. Det ni! Det trodde ni inte va? Inte av någon moralisk anledning, det har helt enkelt inte blivit så bara. Har haft full fokus på annat. Ska unna mig ett par glas rose på fredag i alla fall när jag och Lina ska ut.

Det är aldrig försent att bryta dåliga vanor och ändra sin livsstil! Jag känner att världen är redo för en hälsosammare Lina!

Nu är det dags för mina 8 timmars sömn. Ännu en sak jag jobbar på men det blir bättre och bättre. Har inte ätit sömntabletter på länge nu och börjar få in bättre rutiner. Känner mig som en ny människa när jag får sova bra i lite längre perioder.

Vill ni ha fler inlägg om hälsa/motion/mat? Tycker att det är kul att dela med mig sv mina tankar kring detta så hoppas att även ni gillar dem!

Godnatt!

Inga kommentarer: