Leta i den här bloggen

torsdag 14 juli 2011

Dagen då då.

Eftersom jag fortfarande är tröttast i stan så får ni en kort sammanfattning innan jag ägnar mig åt lite mys med mannen och några kapitel Harry Potter. Sen ska jag sooooova! I hundra år eller så.

Hur som, dagen har varit bra även om jag har varit en liten bitterfitta vissa stunder. Kort dag på jobbet med lagom mycket kunder och roligt folk att jobba med (är det väl iofs alltid), när jag kom hem hade min älskling gjort mat gullig som han är och efter ett par slappa timmar hemma drog vi upp till gymmet för första gången på en evighet känns det som. Jag körde 1 timmes kondition fördelat på 20 min crosstrainer, 20 min cykel och 20 min powerwalk. Sen blev det lite mage, rygg och armar. Skönt att ta tag i detta ännu en gång.

Imorn är det jobb som gäller 7.50 - 14.15 och sen funderar jag på om jag ska dra ihop till förfest hos mig på kvällen och sen en liten mini-utgång på det. Jobbar tidigt på Lördag och får ju sparken om jag är bakis på jobbet så det är inte ett alternativ. Kommentarer på det undanbedes :P

Inga kommentarer: