Leta i den här bloggen

tisdag 3 juni 2014

Tisdagkväll!

Well hello! Sitter och väntar på att finalavsnittet av Biggest Loser ska komma ut på TV4play och vad passar då bättre än att blogga lite?

Idag har det varit fullt upp på jobbet. Tisdagarna är ju annars vår lugnaste dag och den dagen när man kan hinna med alla saker som inte hinns med när det är fullt med kunder i butiken. Men inte idag inte. Det var bara att börja multitaska med en gång. Men det hinner i alla fall aldrig bli långtråkigt.

Sen jag kom hem har jag bara lagat lite mat och sedan parkerat mig i soffan. Jag känner mig inte helt superfrisk efter förkylningen förra veckan och dessutom har jag fått ont i en fot, förmodligen eftersom jag har sprungit på asfalt. Så idag fick det bli en stillsam kväll med The Originals (som börjar bli spännande) och Biggest.

Är inte världens roligaste och socialaste människa just nu men det är väldigt mycket jobb just nu. De dagar jag inte jobbar ska jag hinna med mitt hem, min famlij, mina vänner, hästen och gärna någon annan träning. Sedan har vi u min älskade ensamtid. Efter en dag bland folk som pratar och frågar saker nonstop är det väldigt skönt att komma hem, stänga dörren och bara vara själv. Det är nog svårt att förstå för de som inte har socialt krävande jobb, men ibland är hjärnan helt slut efter att man har engagerat sig i bokstavligt talat 100-tals människor.

Det jag vill säga är att just i den här perioden med en flytt som innebär väldigt mycket jobb så blir det sociala lidande, men snart har jag semester och då har jag tid och ork över till att hitta på fler roliga saker med de jag gillar extra mycket. Hoppas att ni har lite tålamod med mig :)

Inga kommentarer: