Leta i den här bloggen

fredag 21 augusti 2015

Irriterad

Usch, idag är en sån dag när jag bara irriterar mig på precis allt. Vilket är synd eftersom jag hade en riktigt bra dag igår för första gången på länge. Då kändes det mesta toppen och till och med övningskörningen var riktigt rolig. Vi var på Mio och beställde sängborden, äntligen och Anders kom hit från göteborg och det var såklart jättekul att träffa honom.

Den här dagen är allt annat än gårdagen. Har sovit dåligt och är som sagt irriterad och stör mig på allt. Det började väl egentligen redan igårkväll men då tänkte jag att det skulle gå att sova bort. Men inte.

Så dumt egentligen att låta massa små skitsaker förstöra mitt toppenhumör men ibland behövs det bara ett störande moment för att jag ska börja irritera mig. Sedan ökar den irritationen för varje sak som inte blir som jag vill. Till sist vill jag liksom gråta för att jag inte kan hitta ett par gardiner i exakt rätt pris, material och färg. Så onödigt och dumt.
Tänker skylla på pms.

Ja, ja. Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen i alla fall. Borde dra fram dammsugaren och fixa i ordning lite i vardagsrummet. Ikväll kommer Cajsa och Linnea hit för en efterlängtad tjejkväll. Det var evigheter sedan vi sågs alla tre. Då hoppas jag att jag är på bättre humör.

Inga kommentarer: