Leta i den här bloggen

tisdag 30 september 2008

Chaos continues

Har haft en sanslöst jobbig dag idag.

Det blev bara ca 4 timmars sömn inatt tack vare extrem värk i min vänstra lilltå. Tror att fanskapet är av nånstans :(. Jag kan inte ens gå ordentligt utan haltar fram i korridoren.

Blev som vanligt väckt kl 5.30 av idioterna på Willys. Jag lovar och svär att jag ska se till att de går i konkurs. Hade föreläsning redan kl 9 och det är bara inte min grej. Har världens sämsta morgon humör. Föreläsningen va inte särskilt givande och kändes mest som repetition.

Efteråt va det dags för grupparbete och det va i och för sig jättekul. Gillar verkligen min grupp :)

När jag kom hem försökte jag mig på att lägga upp ett träningsschema för att komma i lite bättre form. Tror det blev ganska bra och hyfsat realistiskt ( jag har inga ambitioner att bli atlet på två veckor) för att jag ska klara av det. Ska bara bli bra i den förbannade foten så jag kan komma igång.

Humöret dras upp en aning när jag får sms att mitt paket från eleven.se har kommit. Tån känns bättre så jag tänker powerwalka till ICA och hämta det men jag tar mig bara ner för trappan innan det tar stopp, vänsterfoten känns som att den ska delas i två delar. Jag power-haltar vidare ändå.

Hemma igen roar jag mej med att testa Smashbox photofinish primer som verkar funka jättebra. Återkommer med recension imorn.

Nu återstår 22 sidor text som ska läsas igenom efter Desperate Housewifes och sedan blir det sängen.

Kaos Pussar från en trött Lina

Inga kommentarer: