Leta i den här bloggen

fredag 6 november 2015

Vår helg i Norrköping

Äntligen sitter jag vid en vettig dator och kan lägga upp bilderna från när jag och Robert firade ett år i Norrköping för två helger sedan.


Jag hade ingen aning om vart vi skulle så vid 11 på lördagen hade jag packat enligt packlistan och var redo att åka.


Den här snyggingen!




Första stoppet var på Tindereds Cafe och jag blev lite, lite nervös över att det var vårt enda stopp. Men väldigt mysigt att kunna sitta ute och fika i oktober.





Vår egentliga destination var Norrköping. Vi hade en så himla mysig dag med shopping, god lunch och en härlig känsla av att vara på minisemester.





När vi (jag) hade shoppat färdigt åkte vi till fantastiska The Lamp hotel. Så otroligt fint! Tyvärr är detta den enda bilden jag har från vårt rum. Dessutom var jag tvungen att slänga mig i sängen det första jag gjorde så den är lite tilltufsad på bilden.



Vi drack vin och gjorde oss i ordning för middagen. Jag hittade denna snygga klänning på MQ samma dag så bestämde mig för att inviga den. Det syns inte så bra men den är mörkblå med guldknappar och i världens härligaste material. Så nöjd.



Pre-dinner-selfie!



Denna middag! Bland det godaste jag någonsin ätit. Till varmrätt valde jag röding med persiljerotspure (som verkligen smälte i munnen) och vitvinssås. Helt perfekt fisk!



 Till efterrätt blev det varm choklad- och kolabakelse med salt vaniljglass. Njöt verkligen av varje tugga. 



Kvällspromenad efter middagen.



Dagen efter tog vi sovmorgon och sedan gick vi ner till frukostbuffén som var magisk. Så mycket att väja på och allt var jättegott. Vi satt kvar i säkert en timma.




 Tack så mycket älskling för världens bästa helg och världens bästa år. Älskar dig!


Inga kommentarer: